avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A ? ...

Arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A ?

Caut arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A care a fost mutata de la sediu la o firma de arhivare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 21 Decembrie 2023
ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE SA - curator special LUPU M. ADINA

Email : office.adinalupu@gmail.
Adresa : Str. Drumul Jilavei, Nr. 52, Et. 4, Ap. 30, Sector 4, Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! doresc sa știu unde se afla arhiva fostei intreprideri ... Piti05 Piti05 Buna ziua ! Doresc sa știu unde se afla arhiva fostei Intreprideri de Calculatoare Electronice Felix București ( ICE Felix ) . Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca maricescu maricescu Buna ziua, Unde se afla arhiva carti de munca ICE FELIX SA? Multumesc! (vezi toată discuția)