avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru și intabulare fără parafa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru și intabulare fără parafa

Buna seara,
Tocmai ce am primit prin email in format PDF documentele cu Cadastru și Intabularea.
Problema este ca nu văd nici o ștampila pe niciun document, nici de la Ocpi, nici de la Cadastrist iar semnatura este pe toate documentele digitala.
Cum ca am mari rezerve in acest caz cine ma poate ajuta cu niște răspunsuri?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vioviois , utilizator 20:11, 22 Decembrie 2023

vioviois a scris:

Buna seara,
Tocmai ce am primit prin email in format PDF documentele cu Cadastru și Intabularea.
Problema este ca nu văd nici o ștampila pe niciun document, nici de la Ocpi, nici de la Cadastrist iar semnatura este pe toate documentele digitala.
Cum ca am mari rezerve in acest caz cine ma poate ajuta cu niște răspunsuri?
Posibil ca de la OCPI sa nu vina cu o ștampila ?
Posibil ca de la Cadastrist sa nu pună ștampila ?
Multumesc

Raspunsul e foarte simplu. De la inceputul pandemiei nu mai folosim semnatura si stampila olografa. Se folosesc semnaturi digitale acreditate.

Dosarul dumneavoastra a fost depus la cartea funciara in format electronic cu semnatura digitala, iar incheierea (incheiere, schita, extras de carte funciara) v-a venit solutionat tot cu semnatura digitala electronica.

Ma repet nu mai lucram analogic, aproximativ de cand a inceput pandemia.
Sa inteleg ca nici ștampila nu mai este obligatorie ?

vioviois a scris:

Stampila nu se mai foloseste.
Multumesc

Vladislav20 a scris:

vioviois a scris:

Stampila nu se mai foloseste.

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit un extras de carte funciara de la notar, ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună ziua! Am primit un extras de carte funciara de la notar, în format PDF, însă fară semnătură și parafă. Este în regulă ? Sau trebuie să îl ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)