avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am început astăzi serviciul după 10 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am început astăzi serviciul după 10 zile de concediu ...

Bună ziua, am început astăzi serviciul după 10 zile de concediu medical, și sesizez după 8 ore de lucru, ca eu nu mai apar pe graficele lucru începând cu data de astăzi, deși n-am prezentat la serviciu conform graficului anterior. Menționez ca mi-am sunat șeful de tura, i-am scris mesaj dar nu a răspuns nici la telefon nici în urma mesajului. Nu am primit nicio notificare sa nu ma mai prezint la locul de munca sau ca a fost schimbat graficul. Pe graficul anterior sunt și maine de serviciu. Cum procedez în acest caz? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 08:43, 24 Decembrie 2023
Veti merge la munca , conform graficului respectiv.
Probabil graficul anterior a fost modificat ca urmare a
problemele medicale și nu mai este de actualitate.Cel mai bine era să întrebați din vreme când să reveniți la muncă după concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, ... Monica0505 Monica0505 Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, unde din cauza statului in picioare de 12 ore m-am blocat de spate și nu am mai putut merge la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna nota explicativa si ce consecinte are? valericastefan valericastefan Sunt asistenta medicala la un centru de persoane adulte cu handicap; sunt studenta in ultimul an la facultate. Pentru a nu putea pleca la examene am intalnit ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)