avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, ieri m am trezit in contul de Revolut cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, ieri m am trezit in contul de Revolut cu balanta pe ...

Buna ziua, ieri m am trezit in contul de Revolut cu balanta pe -13780 RON. Au fost efectuate 9 tranzactii offline de retragere cash de la un bancomat din Franta a cate 300€ fiecare, cu cardul meu VIRTUAL. Aceasta operatiune este imposibila fizic… Dupa multe discutii cu operatorii de la Revolut, acestia nu vor sa isi asume pierderea, iar acuma ei ma considera bun de plata pentru acest scam. As dori sa ii dau in judecata, poate cineva experimentat sa ma indume va rog? Sau daca exista alte solutii.. am depus si plangere la Politie, insa nu ma astept sa poata rezolva ceva.
Cel mai recent răspuns: just4dead , utilizator 09:53, 24 Decembrie 2023
Exista prevazuta legal obligația băncii de garantare pentru sumele depuse, dar pentru revolut trebuie studiate prevederile din termeni și condiții. Plângerea penala este o soluție, mai exista posibilitatea unei acțiuni de drept civil pentru asumarea acelei obligații de garanție a banilor din cont.

Eu aveam 0 RON in cont, pe un card de DEBIT. Acum cardul meu este pe minus. Deci cu atat mai dubios…
Aveti idee in general cam cat dureaza astfel de proces? Sunt sanse bune de castig de cauza?
SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Exista prevazuta legal obligația băncii de garantare pentru sumele depuse, dar pentru revolut trebuie studiate prevederile din termeni și condiții. Plângerea penala este o soluție, mai exista posibilitatea unei acțiuni de drept civil pentru asumarea acelei obligații de garanție a banilor din cont.

Durează destul de mult. Sunt șanse, trebuie încercat și trebuie analizata situația în concret. Luați legătura cu un avocat din zona dvs.

Multumesc pt raspuns. Intre timp Revolut si a facut datoria dupa mult prea mult stres si presiuni si in final isi asuma greseala.
O zi buna!

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Durează destul de mult. Sunt șanse, trebuie încercat și trebuie analizata situația în concret. Luați legătura cu un avocat din zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea video a bancomatelor IoanaMaciuc IoanaMaciuc Buna seara In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)
Interdictie plata cu card erste / raiffeisen cristin.lungu cristin.lungu Buna ziua, Intr-un restaurant nu mi-a fost acceptata plata cu carduri Erste sau Raiffeisen din motive de \"Austria s-a opus intrării noastre in Schengen\". ... (vezi toată discuția)