avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Preluare bunuri intre un srl și un ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Preluare bunuri intre un srl și un ii

Am doua firme un srl și un ii și aș vrea să preia srl-ul bunurile ii-ului oare este posibil și dacă da cum?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:00, 23 Decembrie 2023
Doar prin vânzare cu factura între cele doua entități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Cum preia o intreprindere individuala un srl dragoman64 dragoman64 am un srl cu activitate comerciala magazin mixt o masina in leasing pot infiinta o intrepridere individuala cu care sa preiau srl srl urmand sa il inchid sa ... (vezi toată discuția)
Serviciu extern ssm TuRa TuRa Buna ziua, Am o intrebare/curiozitate: se poate \"vinde\" in vreun fel un Serviciu Extern SSM? adica.. administratorul unui Serv. Ext nu mai vrea sa practice, ... (vezi toată discuția)