avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, in urmă cu 4 ani am vândut o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, in urmă cu 4 ani am vândut o mașină respecteivul ...

Bună seara, in urmă cu 4 ani am vândut o mașină respecteivul după câteva zile nu amai trecut mașina pe numele lui din motive de sănătate și mi-a zis că va vinde mașina după un timp au venit la mine in oraș au depus actele la un birou de acte eu nu am ajuns in același timp cu persoanele din motive peraonale după m-am dus la acel birou am.semnat am depus actele la fisc i-am trimis fiscalul prin microbuz și după circa aproximativ 3 ani mă trezesc chemat la poliție că eu am pus mașina pe numele cuiva și el nu a însemnat nimic și că nu a primit nicio mașina ce-i de făcut în această situație
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:56, 25 Decembrie 2023
Păi ați vândut aceeași mașina de 2 ori, e normal să vă caute poliția. Din moment ce ați făcut tranzacția acum 4 ani, nu mai aveați nicio treabă cu vreo tranzacție ulterioară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto diabolik2s diabolik2s Buna ziua sunt nou pe aici si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Am vandut o masina inmatriculata la X.Am facut contract de vanzare cumparare ,am facut facut ... (vezi toată discuția)