avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut un împrumut la banca și din motive ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut un împrumut la banca și din motive economice am rămas ...

Am făcut un împrumut la banca și din motive economice am rămas în urma cu 4 rate. Am o moștenire de la părinți și ca să nu mi-o ia banca pot sa fac act vânzare cumpărare cu uzufruct cu fiul meu sau trebuie altceva.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:25, 24 Decembrie 2023
Pentru 4 rate?
Trebuie altceva, sa va platiti ratele, cautati soluții în sensul asta.
Sa vindeti casa fictiv, nu e o soluție. Cat dati pe acte...alea sunt ratele.
Plus ca banii trebuie dati prin banca, în fine, sunt mai multe motive pt care nu e o idee buna.
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un apartament proprietate personală si doresc ... 2NAEL 2NAEL Bună ziua! Am un apartament proprietate personală si doresc să mă recăsătoresc. Apartamentul vreau să rămană moștenire fiicei mele din prima ... (vezi toată discuția)
Părinții vor să cedeze apartamentul unuia dintre cei doi copii cu act de vânzare-cumpărare, dar fără plata prețului. se impune un preț minim de vânzare? Cris D. Cris D. Daca parintii vor sa cedeze apartamentul unuia dintre cei doi copii, cu act de vanzare/cumparare, trebuie sa faca dovada primirii banilor de la fiu? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu uzufruct viager, executare silita mihaicatalin1 mihaicatalin1 Buna ziua Am un apartament cumparat de la bunicii mei in care este trecut uzufructul viager, in trecut am facut un credit la o banca pt o societate ... (vezi toată discuția)