avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare pe cota indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare pe cota indiviza

Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la achizitionarea imobilului, cat si impozit anual? Pe acest drum sunt mai multe case, iar cand ne-am mutat locurile de parcare erau deja trasate conform procentului din cota indiviza si de comun acord cu toti proprietarii. Mentionez ca problema principala nu sunt vecinii, ci vizitatorii lor care in mod normal nici nu ar avea voie sa intre pe acest drum de servitute fiind proprietate privata. Avem acte si tot ce este nevoie sa demonstram ca partea din fata casei ne revine noua. De asemenea, cum sa procedam daca anumiti indivizi devin violenti verbal atunci cand le este cerut sa paraseasca proprietatea privata (din nou, ei neavand cota indiviza pentru ca sunt doar musafiri ai vecinilor)?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 20:32, 25 Decembrie 2023
"Ei ar trebui doar sa circule pe acest drum"
Și dumneavoastră la fel.
Că ați transformat drumul în parcare este altceva.
Ați cumparat o bucata din drum nu un loc de parcare.
Va înțeleg supărarea,nimeni nu vrea să parcheze la el în curte cum ar fi normal,toți vor să lase mașinile în drum.
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum acces privat, proprietate devalmasie sflorin_1316 sflorin_1316 Buna ziua! Suntem mai multi proprietari ai unui drum de acces (de servitute) cu latimea de 8 m, proprietatea fiind in devalmasie. Poate vreunul dintre ... (vezi toată discuția)
Folosirea drumului de servitute l.pavel l.pavel Sunt proprietarul unui teren cu acces la drum de servitute. Din suprafata totala a terenului cca 50 mp constituie cota indiviza reprezentind drumul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stau intr -un cartier in care casele sunt situate ... anabellaaa anabellaaa Buna ziua! Stau Intr -un cartier in care casele sunt situate pe partea stângă cum se intra in cartier, mai puțin ultima casa in care se termina drumul.toti ... (vezi toată discuția)