avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Tag-urile - o problema stringenta!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Tag-urile - o problema stringenta!

Moderez o sectiune a forumului unde se posteaza cu precadere cateva subiecte.

Utilizatorii care pun intrebarile sunt mai noi sau mai vechi, cei care raspund au o anumita vechime pe forum si unele din aceste raspunsuri sunt de citit de fiecare data cand se pune o intrebare in domeniu.

Ei bine, de-a lungul timpului am dat cateva raspunsuri lamuritoare, in parte, si care puteau raspunde noilor intrebari care vin...si vin...si vin...zi de zi la acea problema, fara sa mai fiu nevoita acum sa scriu acelasi lucru.

As putea sa-i indrum pe noii utilizatori sa mearga la un anumit link, dar cautand eu insami acel tag care stiam precis ca exista....acea discutie nu-mi apare in lista subiectelor gasite.
Noi mentionam la subiectele respective aceste tag-uri tocmai pentru a gasi mai usor acea discutie...si de multe ori ea nu apare in lista de subiecte gasite.
...................
Credeti ca se poate corecta aceasta problema a tag-urilor?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:42, 1 Februarie 2010
Buna dimineata.

Un exemplu de tag si de discutie care lipseste in cele listate in dreptul tagului in cauza?

Multumesc.
Acum apare...mai devreme cand am cautat nu era....voi mai studia problema asta. Totusi am propunerea ca aceasta lista, daca se poate sa fie aratata in ordine datei ultimei postari.
Este vorba de urmatorul link. Inca o data acum apare in lista.
Tagul era pierderi apa
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
elga50, moderator
Asa cum spuneam si cu alte ocazii, in aceasta perioada inregistram mici deficiente de functionare a serverelor pe care este gazduit avocatnet.ro, datorita traficului mare inregistrat de site. Incercam sa remediem cat mai rapid toate problemele si lucrurile sa reintre in normal.

Din aceasta cauza, unele lucruri functioneaza defectuos in anumite momente ale zilei. E important de stiut insa faptul ca toate aceste probleme sunt pe cale sa fie remediate, iar lucrurile vor intra in normal in cea mai scurta vreme.

Imediat dupa acest moment, vom relua dezvoltarea facilitatilor siteului ca si pana acum.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De rezolvat in avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Rugamintea mea e sa facem impreuna o lista a facilitatilor & problemelor & lucrurilor de rezolvat in Avocatnet.ro in urmatoarea perioada. Am impartit tipurile ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)