avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă sunt executat silit de către o firmă, pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă sunt executat silit de către o firmă, pentru avalizarea ...

Dacă sunt executat silit de către o firmă, pentru avalizarea unui bilet la ordin în calitate de administrator, dar firma creditoare a fost dizolvată în urma procedurii de faliment, ce se întâmplă cu procedura de executare?

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgenta de un sfat floricamate floricamate Am fost administratorul unei firme pana in urma cu 2 ani dupa care am vandut firma, fiind preluate si creditele. Aveam un bilet la ordin avalizat de mine, si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Mariana-Deac Mariana-Deac As avea o intrebare... In anul 2008 am fast imputernicita de o firma la care eram angajata sa senmez un contract de credit care consta in scontarea unui bilet ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin ContSters108606 ContSters108606 Am semnat si am avalizat un bilet la ordin pe cand eram director la o societate comercial care intre timp a dat faliment. Am fost chemat in judecata de firma ... (vezi toată discuția)