avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... licenta sala jocuri ps3
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

licenta sala jocuri ps3

Buna ziua.
As dori sa deschid o sala de jocuri pe console Playstation 3.Pe jocurile PSP 3 cumparate din comert ( distribuitori oficiali ) este specificat ca aceste jocuri sunt exclusiv pentru acasa si este interzisa inchirierea lor.Cu toate acestea in Romania cat si in tarile UE , exista centre de inchirieri cat si sali de jocuri. Intreabarea mea este cat ar costa o licenta pentru o astfel de afacere si de unde pot sa o obtin.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: beugen2001 , utilizator 00:00, 9 Februarie 2010
Puteti inchiria PS3-urile dar nu si jocurile pentru acestea.
aceasi intrebare ma macina si pe mine daca se poate cineva sa dea un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta sala jocuri playstation 4 claudiujc claudiujc buna ziua. am o problema cu care ma confrunt de vreo 3 saptamani. doresc sa deschid o sala de gaming cu console playstation si nu stiu cum as putea obtine ... (vezi toată discuția)
Sala de jocuri - cod caen, licente Sorin978 Sorin978 Aș dori să deschid o sală de jocuri xbox 360 pentru închiriere. Ce cod CAEN aș avea nevoie și ce alte licențe? (vezi toată discuția)
Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)