avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mia pus dicot secrestu pe o mașină într-un dosar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mia pus dicot secrestu pe o mașină într-un dosar Pentru ridicarea ...

Mia pus dicot secrestu pe o mașină într-un dosar
Pentru ridicarea sechestrului pe cine trebuie sa trec în judecata ca pârâta Anafu sau diicotu miau suspendat procesul ca nu am trecut parata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 27 Decembrie 2023
DIICOT-ul trebuie actionat in instanta, daca ei au pus sechestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispune suspendarea judecăţii cauzei având ca obiect "ridicare ... Dodo12345678 Dodo12345678 Dispune suspendarea judecăţii cauzei având ca obiect \"ridicare sechestru asigurător\", privind pe reclamantul Durla Ion. Cu drept de recurs şi drept de a ... (vezi toată discuția)
Inpozit auto nokiaa nokiaa sant cercetat intrun dosar penal instrumentat de diicot,mi sa pus sechestru asiguratoriu pe masini si bunuri de aproximativ un an de zile eu acum mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Sechestru puz abuziv pe un teren alexmal alexmal sechestru puz abuziv pe un teren Buna ziua, am nevoie de indrumare intr-o situatia neplacuta. incercand sa fac actele pt ridicarea unui garaj am ramas ... (vezi toată discuția)