avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inpozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inpozit auto

sant cercetat intrun dosar penal instrumentat de diicot,mi sa pus sechestru asiguratoriu pe masini si bunuri de aproximativ un an de zile
eu acum mai trebuie sa platesc inpozitul pe masini ,ca eu nu leam mai folosit din data de 21-12-2010 de cand mia pus sechestru si miau lasat un proces verbal,
cum trebuie sa procedez?#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 29 Octombrie 2011
Da. Sunteti inca proprietar, asa figurati la administratia fiscala. Sechestrul e pentru a nu le vinde.
Nu exista prevedere legala drept exceptie sau derogare de la obligatia platii impozitului auto prin care sa fie conditionata achitarea de utilizarea efectiva a autoturismului
Cunosc situatie de proprietar ,al carui autoturism face obiectul unor cercetari penale din anul 2004,numarul de inmatriculare a fost blocat in baza de date RAR,pe cale de consecinta autoturismul nu a mai putut efectua ITP si nu mai poate fi utilizat
Proprietarul achita anual impozit,taxa parcare,desi nu poate beneficia in fapt de bunul proprietate
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asiguratoriu potatoonions potatoonions buna ziua mi sa pus sechestru asiguratoriu pe 2 masini,eu mai platesc acum impozitul la primarie ptr.masini?,ce trebuie sa fac ,ca sa nu platesc inpozit ptr ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumpărat un autoturism marca dacia logan cu sechestru. ... Adrian Daniel Moise Adrian Daniel Moise Buna ziua!Am cumpărat un autoturism marca Dacia Logan cu sechestru. Fostul proprietar al mașinii, i-a vandut-o surorii sale iar noi am cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)
Mia pus dicot secrestu pe o mașină într-un dosar pentru ridicarea ... Dodo12345678 Dodo12345678 Mia pus dicot secrestu pe o mașină într-un dosar Pentru ridicarea sechestrului pe cine trebuie sa trec în judecata ca pârâta Anafu sau diicotu miau ... (vezi toată discuția)