avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... sechestru asiguratoriu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

sechestru asiguratoriu

buna ziua

mi sa pus sechestru asiguratoriu pe 2 masini,eu mai platesc acum impozitul la primarie ptr.masini?,ce trebuie sa fac ,ca sa nu platesc inpozit ptr masini?am deja 6 luni de cand am sechestru asiguratoriu pr masini de DIICOT.
Cel mai recent răspuns: potatoonions , utilizator 23:13, 12 Iunie 2011
Pai vi s-a pus sechestru asigurator, nu vi s-au luat din proprietatea dumneavoastra. Adica nu le puteti vinde. Pana se termina ancheta iar daca se dovedeste ca trebuie acoperita o paguba financiara, vor fi scoase la vanzare. Pana atuci platiti in continuare impozit pe ele.
ce sa fac ,am sa platesc,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inpozit auto nokiaa nokiaa sant cercetat intrun dosar penal instrumentat de diicot,mi sa pus sechestru asiguratoriu pe masini si bunuri de aproximativ un an de zile eu acum mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumpărat un autoturism marca dacia logan cu sechestru. ... Adrian Daniel Moise Adrian Daniel Moise Buna ziua!Am cumpărat un autoturism marca Dacia Logan cu sechestru. Fostul proprietar al mașinii, i-a vandut-o surorii sale iar noi am cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)