avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare Contractului Colectiv de munca la nivel de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare Contractului Colectiv de munca la nivel de unitate

Buna la toti cai care cites mesajul!
caut cauze /cazuri in care se suspenda contractul colectiv de munca la nivel de unitate?
cum se procedeaza?
Urgent!!!!!
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:23, 1 Februarie 2010
Art. 246 Codul muncii:
Aplicarea contractului coelctiv de munca poate fi suspendata prin acordul de vointa al partilor ori in cazuri de forta majora.

Alte cauze/cazuri nu exista.
Multumesc!
In data de 31.01.2010 a expirat perioada pt care a fost prelungit CCM la nivel de unitate neavand alta prelungire. LA data de 01.02.2010 unitatea nu mai are contract colectiv de munca , nu??
Care sunt implicatiile?
Exista sanctiuni pt angajator?
daca da , care ar fi!
multumesc!
URGENT!
Trebuie demarate urgent negocierile.

Pana la incheierea unui nou CM, cel vechi este inca OK.
Nu puteti sa spuneti ca azi am avut CCM si de maine nu mai avem!

In caz de control firma va primit amenda ptr ca nu a demarat negocierile cf legii cu minim 30 zile inainte
Deci, demarati urgent negocierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm/unitate vs ccmun - care se aplica? Isa  Radov Isa Radov Va prezint urmatoarea situatie: - a expirat perioada ptr care a fost negociat CCM la nivel de unitate (adica cele 12 luni); - au fost demarate negocierile ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca! adela05 adela05 Buna ziua! Daca eu lucrez la o societate comerciala care nu are incheiat contract colectiv de munca, societatea este obligata oricum sa respecte atat ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccm la nivel de unitate gina2010 gina2010 Buna ziua imi puteti preciza care sunt pasii pentru prelungirea contractului colectiv de munca la nivel de unitate ? mentionaz ca actualul contract expira in ... (vezi toată discuția)