avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CCM la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CCM la nivel de unitate

Buna ziua
imi puteti preciza care sunt pasii pentru prelungirea contractului colectiv de munca la nivel de unitate ? mentionaz ca actualul contract expira in luna decembrie ac.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 22 Octombrie 2014
act aditional, daca s-a prevazut posibilitatea prelungirii duratei contractului prin act aditional
daca nu, incheiati un nou contract colectiv de munca
Pasii sunt urmatorii :
- convocarea la negocierea privind prelungirea duratei ccm la nivel de unitate

- demararea negocierii privind prelungirea duratei ccm la nivel de unitate

- incheierea ccm sau a procesului verbal de finalizare a negicierii.

- inregistrarea actului aditional ccm la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua si LA MULTI ANI ! Am o intrebare , firma la care lucrez are CCM valabil pina in mai 2014, dupa aceasta data ce se intimpla, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Initiere negociere colectiva ralucapavelescu ralucapavelescu Buna ziua, Lucrez la o societate unde exista contract colectiv de munca.Acesta a fost negociat in luna mai,anul 2012.in contract avem articol in care se ... (vezi toată discuția)