avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O persoana cu handicap accentuat poate depune cererea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O persoana cu handicap accentuat poate depune cererea de pensionare ...

O persoana cu handicap accentuat poate depune cererea de pensionare daca a implinit 50 de ani si are stagiu de cotizare 18 ani?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:21, 27 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Condiții: (1)Vârsta standard minus 10 ani.(2) Stagiul 23 ani și 4 luni in condiții de handicap accentuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie cu handicap accentuat Florina Flori Florina Flori Buna ziua,am varsta de 52 de ani și am handicap din 2005,din 2014 am certificat de handicap accentuat,am cotizat la stat 30 de ani,credeti ca as putea ieși ... (vezi toată discuția)
Pensie bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Sunt persoana cu handicap de gradul II inca de la nastere, am 45 ani si o vechime in munca de 22 ani si 4 luni. As dori sa stiu daca in aceste ... (vezi toată discuția)
Cand pot solicita pensie? BcRaluca BcRaluca Buna ziua! As dori sa stiu cati ani trebuie sa cotizez, ca sa pot iesi la pensie. In momentul de fata lucrez ca muncitor necalificat(in ture de cate 12h zi si ... (vezi toată discuția)