Buna ziua
Am si eu o mare rugaminte:sotul meu a primit 9 luni cu suspendare in urma unei infractiuni(s-a urcat la volanul unei masini fara sa aiba carnet de conducere si a intrat intr-un copac,fara victime,fara mari avarieri la masina)
Acum a inceput procesul de reabilitare si judecatorul i-a cerut o caracterizare de la presedintele Asociatiei de locatari
Acesta nu stie sa compuna o astfel de caracterizare si nici noi nu prea stim cum ar trebui sa fie facuta
Va rog frumos daca se poate sa imi aratati un exemplu
Multumesc
Subsemnatul, xxx, legitimat cu CI........... presedinte al asociatiei de proprietari .....din..., il cunosc pe domnul zzz care locuieste, sau este proprietar al apartamentului...... .
Este un locatar constiincios ce-si achita lunar cotele de intretinere. Participa la adunarile generale si la activitatile de administrare si gospodarire a blocului. Este o persoana apreciata de vecini pentru respectarea normelor de convietuire, fiind un exemplu de urmat in ce priveste respectarea linistiei, curateniei si ordinii din scara blocului.
Cunosc faptul ca are o familie......
Stiu ca liucreaza la....
Este membru in comitetul executiv ...
Este un bun meserias si asociatia a beneficiat tot timpul de sprijinul lui...
Este expert in .... rezolvand si problemele asociatiei....
Dau aceasta caracterizare pentru ai folosi D-lui zzz in procesul de reabilitare...., cu toata convingerea ca merita ...
Nume, semnatura............... Data......
PS : Alegeti ce se potriveste de aici si mai completati cu fapte si lucruri concrete.