avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Printr-o înțelegere cu angajatorul, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Printr-o înțelegere cu angajatorul, contractul meu ...

Buna ziua. Printr-o înțelegere cu angajatorul, contractul meu se termina cu acordul părților in perioada in care voi fi însărcinată in 31 de săptămâni. Pot intra in concediu de maternitate de luna următoare încheierii contractului de munca ? La ce baza se va calcula acesta ? Este nevoie sa închei eu personal cu casa de asigurări un contract pentru a fi asigurata ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 28 Decembrie 2023
Va trebui sa incheiati contract de asigurare cu Casa de Asigurari ...

În cazul în care, potrivit legii, angajatorul își suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile , care s-au născut anterior ivirii acestor situații, se achită din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate unde medicul de familie al asiguratului are încheiată convenție.

Prevederile se aplică și în situația în care a expirat termenul pentru care a fost încheiat contractul individual de muncă,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în concediu medical si angajatoruangajatorul închide fabrica !! Alexa ionuț Eugen Alexa ionuț Eugen Ce acte trebuie să îmi elibereze angajatorul si cum procedez pentru a obține banii pe concediul medical ???? (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt angajata la o firma si insarcinata in 24 de ... Evellyn Evellyn Buna seara! Sunt angajata la o firma si insarcinata in 24 de săptămâni... Daca pe 22 iulie intru in prenatal iar firma se inchide il pot depune la casa de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical NICULAE MIHAELA NICULAE MIHAELA Buna ziua,tatal meu a avut un accident de munca in data de 15 06 2017 (fractura coloana si operatie la picior ,fractura glezna )astazi 6 07 am fost instiintata ... (vezi toată discuția)