avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Aș dori sa întreb dacă cineva cunoaște ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Aș dori sa întreb dacă cineva cunoaște unde se ...

Buna ziua ,
Aș dori sa întreb dacă cineva cunoaște unde se poate afla arhiva întreprinderii C.P.A.D.M. București , desființată în anii 1989/1990.
Am încercat la Arhivele Statului și nu dețin informații !
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lavey , utilizator 16:55, 28 Decembrie 2023
Incercati aici
[ link extern ] /
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime inainte de 1989 mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde se afla sediul unde eu am lucrat ca paznic inanul 1989-1990 la ministerul industriei usoare, perioada lucrata care im i ... (vezi toată discuția)
Arhiva salariatilor 1960-1990 mitachealina mitachealina Imi spuneti va rog ce institutie detine arhiva salariatilor firmelor din Bucuresti si nu numai, in perioada 1960-1990? Mentionez ca acele firme/intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)