avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua cine poate să-mi de-a un sfat in legatură ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua cine poate să-mi de-a un sfat in legatură cu un ...

Bună ziua cine poate să-mi de-a un sfat in legatură cu un accident de mucă în care am suferit de ruptură de ligamente și meniscuri amăndoua,sănt pe foaie de boală de șase luni și pe data de 10 îmi expiră medicalul de 183 de zile prin casa de pensii,medicul a zis că sa lovit și nu poate să mă operez și înainte avea un aparat rupt ce pot să fac in acest caz țin să precizez că sănt asigurat ,mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Refuz de indemnizatie asigurare de accidente nobert nobert In 25.01.2011 la un meci de fotbal am suferit o entorsa usoara la genunci,am fost consultat de un ortoped care mi-a spus ca nu este nimic grav,nu necesita ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pot să dau spitalul in judecată în cazul în care ... Burebista2014 Burebista2014 Bună seara,pot să dau spitalul in judecată în cazul în care am ligamentele și meniscurile rupte într-un accident de muncă eu fiind asigurat și am deja ... (vezi toată discuția)
Buna ziua niicoleta niicoleta in urma cu doi ani am suferit un accident de circulatie.m-am judecat cu cel care ma lovit instanta obligandul sa-mi plateasca daune morale si materiale i ... (vezi toată discuția)