avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ce se poate face în cazul în care apar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ce se poate face în cazul în care apar mai multe ...

Bună ziua! Ce se poate face în cazul în care apar mai multe erori atât în Titlul de proprietate emis în 1995, cât și în anexa 3.
Pe T.itlu de proprietate apare numele mamei, cea care a depus cererea de emitere a Tilului, dar și o cumnată care locuia în sat la vremea aceea , în 1991.
În anexa 3 este greșit prenumele mamei fiind trecut un alt prenume.
Mai mult, un aspect ce nu l-am observat, decat acum cand am plătit impozitul , și CNP-ul este gresit, fiind al unei persoane necunoscute de familie.
Mentionez că în sat s-au făcut măsurători pentru întăbulări, noi nu am stiut, caci mama nu locuieste acolo si urmeaza perioada de contestatii.
Cum am putea corecta situatia?

Alte discuții în legătură

Rectificare titlul de proprietate, în cazul unei erori de nume ... VLX64A VLX64A Rectificare titlul de proprietate, în cazul unei erori de nume trecute în TP? Bună seara! Unde mă pot adresa pentru o rectificare a Titlului de ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate sunteu10 sunteu10 Buna seara Sunt utilizator nou si doresc ajutor in urmatoarea speta. Sunt mostenitoare prin testament a unei surori a mamei. Nu dispun de titlul de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba numele in titlul de proprietate ? george u george u parintii mei sunt casatoriti de peste 30 de ani si locuiesc impreuna de tot atat timp dar nu au avut acte pe pamantul si casa pe care le stapanesc ,acum cativa ... (vezi toată discuția)