avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate comerciala cu spatiu luat in chirie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate comerciala cu spatiu luat in chirie

Buna ziua. Reprezint o Societate comerciala, cu spatiu luat in chirie de la o persoana fizica, chirie 6000 lei / luna . Ce taxe si impozite are de platit ea la stat de la 1 ianuarie 2024 si daca are si societatea noastra de platit ceva la stat? multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:52, 29 Decembrie 2023
O sa declarați și plătiți lunar pe firma impozitul pe venitul din inchiriere pe care pana acum îl declara si plătea singur proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se scade din impozitul platit la "fisc" asigurarea imobilului ( spatiu comercial) cosminani cosminani Sunt persoana fizica si am cumparat un spatiu comercial recent ,am reusit sa-l dau in chirie pe 2ani, cu 300 lei lunar (primele doua luni gratis pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent veniturilor din chirii gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Multumesc intai pentru raspusurile primite pana acum si va rog sa ma mai ajutati inca odata.Ma intereseaza sa aflu ce impozit se plateste aferent ... (vezi toată discuția)
Tva inchirieri persoana fizica suhoi suhoi Am un spatiu comercial proprietate personala (persoana fizica) pe care il am inchiriat catre o societate pentru suma de 100.000 EUR pe an. Contractul cu ... (vezi toată discuția)