avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajatorul meu nu a depus declarația 112 la ANAF și ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajatorul meu nu a depus declarația 112 la ANAF și îmi lipsește o lună

Bună ziua! Am observat azi că în luna ianuarie 2021 angajatorul meu nu a depus declarația 112 la ANAF și îmi lipsește o lună de vechime din această cauză. Ce se mai poate face în acest caz? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ivanescustefan , utilizator 11:48, 29 Decembrie 2023
Mergeti la angajator si explicati situatia ..va trebui depusa D112,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu el s-o depună. Sau dacă nu vrea, astăzi este ultima zi în care va mai puteți cumpara vechime direct de la casa de pensii. 825 lei de platit pentru acea luna.
Mulțumesc frumos! Sărbători fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)