avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen legal de emitere decizie primar Care este ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen legal de emitere decizie primar Care este termenul legal ...

Termen legal de emitere decizie primar
Care este termenul legal de emitere a unei decizii s primarului că urmare a unui referat semnat de serviciile de urbanism,spatiu locativ și poliției locale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 30 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista in legislatie un anumit termen ... insa, la nivel de Primarie ar trebui sa existe o Procedura privind solutionarea cererilor . Verificati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a afla daca mi se permite sau nu comert ambulant stradal cu covrigi? covrigut covrigut Buna ziua. Am o covrigarie si as dori sa amplasez o toneta pentru comert ambulant prin care sa vand covrigi in fata unei scoli. Cei de la primarie stramba din ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala fara utilitati cristinel79 cristinel79 Buna ziua, Am nevoie de niste lamuriri referitoare la situatia mea. De anul trecut am primit de la primarie o locuinta sociala. Acest spatiu a fost nelocuit ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial Tarana Tarana In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica ... (vezi toată discuția)