Buna ziua , doresc sa stiu unde se pot face reclamatii , sesizari privind un consum exagerat de gaze naturale , bucatarie , intr+un apartament de bloc.Mentionez ca in luna Noiembrie acest consum este trecut cu mai mult de dublu + in zeci de ani nu am avut asa un consum , se pare ca am terminat cu furtul la electrica si am trecut la gaz !!! Multumesc anticipat .
In art. 28 din Legea nr. 196/2018. este prevazut dreptul prproietarului să solicite și să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari.
Proprietarii din condominii au dreptul să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari și, după caz, să o conteste în scris în termen de 10 zile de la afișarea listei de plată. Președintele asociației de proprietari este obligat să răspundă, în scris, la contestație în termen de 10 zile de la primirea acesteia.
În situația nesoluționării sau a soluționării necorespunzătoare a solicitărilor notificate în termen de 10 zile de la depunerea acestora, proprietarii se pot adresa compartimentului specializat în sprijinirea, îndrumarea și controlul asociațiilor de proprietari din cadrul Primariei in raza careia se afala imobilul.
Dapix
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă continuați să plătiți la păușal, nu aveți cum să rezolvați problema. Unii se încălzesc folosind gazul de la aragaz.
Dacă la unii ard ore întregi toate cele 4 ochiuri de la aragaz, spre a se încălzi, normal că toți locatarii fiind la păușal, au de plătit sume imense la gaz.