avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am o nedumerire ,am absolvit cursurile ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am o nedumerire ,am absolvit cursurile serale (6 ani ...

Buna ziua,
Am o nedumerire ,am absolvit cursurile serale (6 ani ) ale facultatii TCM iasi dar in acelasi timp am si lucrat astfel:
Dimineata de la 6.00 la 14.30 lucram iar de la 16.00 la 22.00 aveam cursuri ,Nu cred ca am mai mult de 20-25 de absente in cei 6 ani.
Nedumerirea mea este in acest caz cei 6 ani intra la stagiu asimilat ? pentru ca e ca si cum as fi avut 2 servicii.
Multumesc
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 1 Ianuarie 2024
Nu.
NU intra la calculul stagiului de cotizare..potrivit legii, numai cursurile la zi se iau in calcul si numai daca în acea perioada nu s-a realizat stagii de cotizare în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani de facultate, vechime pentru pensie dannuca dannuca Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca anii de facultate sunt luati in considerare ca vechime pentru pensie si in ce mod, adica daca acea perioada, de cinci ... (vezi toată discuția)
Contributii pensie lacrima2 lacrima2 Am absolvit, in anul 1997, un colegiu universitar - anii de studii superioare de 3 ani pot fi inclusi in stagiul de cotizare pentru pensie? (vezi toată discuția)
Diploma de absolvire a facultatii, primita dupa 5 ani, poate modifica punctajul de calcul al pensiei? Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, Dupa terminarea facultatii, iulie 2009, sotia a fost incadrata la locul de munca (Ministerul Telecomunicatiilor - Directia economica) pe postul cu ... (vezi toată discuția)