avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TAXA VERDE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TAXA VERDE

Buna ziua,
Va rog să mă lamuriţi în următoarea problema:
-am primit factură de la un furnizor , pentru achizitia unui echipament electronic şi mi-a fost facturata taxa verde.
- nu sunt membru ECOTIC
- eu voi vinde acest echipament la clienti, taxa verde o facturez într-o rubrica separată, sau o includ in pretul de vânzare al echipamentului? Daca mă puteţi ajuta si cu inregistrările contabile...#-o mulţumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: cameliaj , utilizator 12:28, 1 Februarie 2010
Daca nu sunteti membru ECOTIC nu trebuie sa facturati clientului dvs taxa verde.
Valoarea taxei verde facturata de catre furnizor o puteti include in pretul de achizitie al echipamentului respectiv, fara sa mai fiti nevoit sa faceti alte inregistrari contabile.
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanţa de urgenţă nr. 5/2015 mgfonline mgfonline Buna ziua, doresc sa comercializez echipamente electronice (laptopuri) si sunt nelamurit in privinta procedurii legate de timbrul verde. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Factura pentru contract de consignatie Kovacsdaria Kovacsdaria Buna Lucrez la o firma de telefonie mobila si as dori sa stiu cum se face o factura in regim de consignatie.Stiu cum se inregistreaza in contabilitate ,dar la ... (vezi toată discuția)
Intocmire nir cu cheltuieli transport incluse - comert cu amanuntul ririana ririana Buna seara, [b] Datele problemei[/b]: firma practica comert cu amanuntul si trebuie sa intocmeasca NIR pentru receptia marfurilor. Pentru livrarea ... (vezi toată discuția)