avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua de ce mi sa stopat alocația copilului care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua de ce mi sa stopat alocația copilului care este în ...

Buna ziua de ce mi sa stopat alocația copilului care este în vîrsta de 3 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inntrebati la AJPIS , motivul incetarii platii ..dupa ce aflati, reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma divorțului, am rămas cu fata . divorțul ... marian1973_bc marian1973_bc Bună ziua, in urma divorțului, am rămas cu fata . Divorțul a avut loc pe când fata avea 20 de ani, fiind elevă la școala postliceală sanitară anul 1 . ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in r. moldova mariabedau mariabedau sant vaduva de 12 ani sotul meu a fost invalid de gradul 2 pe viata in razboiul din transnistria, sotul a decedat in anul 2003.as dori sa aflu daca pot avea ... (vezi toată discuția)