avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, in urma divorțului, am rămas cu fata . ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, in urma divorțului, am rămas cu fata . Divorțul ...

Bună ziua, in urma divorțului, am rămas cu fata . Divorțul a avut loc pe când fata avea 20 de ani, fiind elevă la școala postliceală sanitară anul 1 . Acum este anul 2, ...mai poate fata sa obțină pensie alimentară de la mamă ? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Andreiserban25 , utilizator 11:14, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate primi pensie până la maxim 26 de ani, dacă este în continuarea studiilor.
Dar fata fiind majoră, trebuie să ceară ea pensia în instanță, pentru că dumneavoastră nu mai aveți calitate procesuală..
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Demersurile trebuiesc făcute de către fiica dvs prin instanta în calitate de reclamanta iar fosta soție în calitate
de pârâta..
Buna ziua de ce mi sa stopat alocația copilului care este în vîrsta de 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie alimentara marryy_lm marryy_lm Buna. Am urmatoarea situatie. Dupa terminarea divortului fetita a ramas mamei.Mama a solicitat instantei acordarea pensiei de intretinere de la tata pina la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, conditii de plata SIXUS13 SIXUS13 Buna ziua! Va rog sa ma edificati si pe mine in legatura cu plata unei pensii alimentare,respectiv: am un fiu in virsta de 22 ani, acesta fiind incredintat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)