avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere la alt cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere la alt cod CAEN

O firma cu asociat unic care este si dministrator si salariat unic are codul CAEN 4399 pe certificatul de inregistrare.Lucreaza cu o nacela , face diferite servicii de la curatarea acoperisurilor pana la taierea crengilor copacilor. Nu are lucru permanent si ar vrea sa foloseasca codurile CAEN 8121,8122,8130 care sunt evidentiate in Certificatul constatator emis de ONRC dar care nu-l obliga la acordarea salariului din constructii de 4582 lei.Ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 5 Ianuarie 2024
cred ca nu inteleg intrebarea. salariile negociate in sectorul privat sunt, cu exceptia catorva situatii speciale, la liber: deci salariul poate fi acelasi, doar impozitarea difera.
Exista un salariu minim brut pe economie pt lucrătorii în construcții, 4582 , care na, e mai mare decât 3300 pt restul și omul vrea sa plătească taxe mai mici.

Veti putea face asta doar dacă schimbati codul carn sau prin alte artificii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Activitati complementare in m312 alsatraiteur strasbourg alsatraiteur strasbourg Stimate doamne si stimati domni de la APDRP, Sunt proprietarul unei micro intreprinderi in comuna Zorleni, jud Vaslui. As vrea sa depun o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Codificare corecta? ypo ypo Avem un srl cu activitati cod caen:4778-comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate.Vrem sa vindem tevi,filtre unei alte firme,si marfa o ... (vezi toată discuția)