avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, in data de 12 noiembrie 2023 am avut o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, in data de 12 noiembrie 2023 am avut o tamponare ...

Buna seara, in data de 12 noiembrie 2023 am avut o tamponare intr-un sens giratoriu de pe centura Bucuresti. Am incheiat o intelegere amiabila cu soferul in care acesta a scris ca este vinovat. Am mers la asigurator, am deschis dosarul de dauna, insa am primit raspuns ca nu accepta dauna deoarece eu as fi vinovat. Am tot incercat sa ma inteleg cu ei dar fara rezultat. Am mers la sediul de tamponari usoare unde am prezentat situatia, acestia mi-au confirmat ca este evidenta vina celuilalt sofer, insa nu mai pot interveni daca am incheiat amiabila. Am depus si sesizare la ASF, dar am primit raspuns ca ei nu pot solutiona problema pentru ca nu e de competenta lor. Acum m-am trezit cu o notificare de la asiguratorul meu ca s-a deschis dosar de dauna pe asigurarea mea. Ce pot face in acesta situatie? Nu inteleg cum este posibil asa ceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:30, 3 Ianuarie 2024
Probabil dvs. sunteti vinovat de accident, dupa discutiile dintre cei doi asiguratori. Mergeti la asiguratorul dvs. si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orice accident rutier trebuie declarat? Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In urma unui accident rutier am intocmit formularul de constatare amiabila. Ulterior asigurarea a refuzat intocmirea dosarului de daune deoarece, in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - faptasul nu-si mai recunoaste vina adriana051981 adriana051981 Buna ziua, In data de 12.04.2015 ora 13.15 in urma unui accident rutier petrecut in sensul giratoriu din com. Barcanesti pe DN 1, am incheiat o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier.ce este de facut? Tud.Mihai Tud.Mihai Buna ziua, In urma cu o 2 zile am fost implicat intr-un accident usor intr-un sens giratoriu,eu circulam in sensul giratoriu,parcursesem trei sferturi din ... (vezi toată discuția)