avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Părinții soțului doresc să ne facă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Părinții soțului doresc să ne facă contract ...

Buna ziua ! Părinții soțului doresc să ne facă contract de vânzare cumpărare pe jumătate din terenul deținut de dânșii, însă pe jumătatea noastră de teren se află o casă bătrânească care trebuie demolată.
În viitor ne dorim să construim pe acel teren o locuință, întrebarea mea este cum ar fi mai bine să procedăm, să demolăm casă bătrânească înainte de a face contractul de vânzare-cumpărare sau după ce am făcut contractul.
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:09, 3 Ianuarie 2024
Buna ziua!
Mie mi se pare logic ca v-a fi inclus in contractul de vanzare-cumparare atat terenul cat si casa.Daca casa nu mai exista,atunci platiti doar terenul.Avizul de demolare il poate obtine proprietarul de drept,adica parintii sotului.Dvs. nu puteti demola ceva ce nu va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare satrico satrico Buna ziua si La Multi Ani tuturor .Am urmatoarea intrebare ,parinti mei mostenesc o casa in mediul rural de la bunici care sunt decedati .Eu cu sotul meu dorim ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2007 cipcirip cipcirip Buna ziua; am o nelamurire in legatura cu legea 12/2007 privind acordarea unui sprijin financiar de max 10000 euro pt tinerii care construiesc locuinte. Mai ... (vezi toată discuția)
Cum le dam incredere parintilor satrico satrico Buna ziua ,nu stim daca titlu suna bine dar despre ce este vorba , parinti mei au mostenit o casa batraneasca ,cu terenul aferent in mediul rural (ei avand ... (vezi toată discuția)