avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi pentru copii celor refugiati din Basarabia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi pentru copii celor refugiati din Basarabia

Va rog,daca se poate,sa-mi spuneti daca copii celor refugiati din Basarabia si stabiliti in Romania definitiv,dupa moartea parintilor care au beneficiat de drepturile legale in urma refugiului ,mai beneficiaza de anumite drepturi (pensie urmas, etc).
In mod conctret,tatal meu a beneficiat de aceste drepturi si noi suntem 3 frati mostenitori .Mai exista drepturi legale ca urmasi ai tatalui nostru ,ca refugiat basarabean? Dacă da, care ar fi legea prin care acestea sunt specificate?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
stolerum, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copiii fostilor refugiati basarabeni nanette22 nanette22 Buna ziua! Va rog,daca se poate,sa-mi spuneti daca copii celor refugiati din Basarabia si stabiliti in Romania definitiv,dupa moartea parintilor care au ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmasi lirotaru lirotaru Buna ziua! ne-ar interesa aspectul daca il calitate de urmasi ai unei persoane ce a fost nascut in Basarabia si a avut domiciliul in Baragan, avem ceva ... (vezi toată discuția)