avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi pentru copiii fostilor refugiati basarabeni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi pentru copiii fostilor refugiati basarabeni

Buna ziua!

Va rog,daca se poate,sa-mi spuneti daca copii celor refugiati din Basarabia si stabiliti in Romania definitiv,dupa moartea parintilor care au beneficiat de drepturile legale in urma refugiului ,mai beneficiaza de reduceri la taxa impozitelor ,plata curentului electric sau gaz si altele.
In mod conctret,tatal meu a beneficiat de aceste drepturi,a murit in anul 2014 si noi suntem 2 surori mostenitoare .Mai exista drepturi legale ca urmasi ai tatalui nostru ,ca refugiat basarabean?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nanette22 , utilizator 17:28, 16 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copii celor refugiati din basarabia stolerum stolerum Va rog,daca se poate,sa-mi spuneti daca copii celor refugiati din Basarabia si stabiliti in Romania definitiv,dupa moartea parintilor care au beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Intrebare el234 el234 va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: parintii mei au decedat, am dezbatut mostenirea si in urma hotararii judecatoresti, data de instanta s-a decis ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmasi lirotaru lirotaru Buna ziua! ne-ar interesa aspectul daca il calitate de urmasi ai unei persoane ce a fost nascut in Basarabia si a avut domiciliul in Baragan, avem ceva ... (vezi toată discuția)