avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza cuantumul Concediului Medical? Daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza cuantumul Concediului Medical? Daca sunt de ...

Cum se calculeaza cuantumul Concediului Medical?
Daca sunt de o luna in somaj si intru in concediu medical, ce venituri se iau in considerare la calculul cuantumului indemnizatiei pentru concediu medical?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Cammie Cammie Buna ziua! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ar trebui sa nasc la inceputul lunii iulie. Sunt angata la o institutie a statului (Camera Agricola), care ... (vezi toată discuția)
Calcul ccc crisn crisn Buna ziua! Am si eu o intrebare,daca societatea in care lucrez se va inchide peste o luna si de 1iunie se vor acorda salarii compensatorii in patru ... (vezi toată discuția)
Gravida angajată pe perioada determinata gabri_3la@yahoo.com gabri_3la@yahoo.com Va rog sa ma ajutați...sunt însărcinată, ar trebui sa nasc in Aprilie 2019, dar contractul îmi expira pe 30.11.2018. Cum e cel mai bine sa procedez? Sa ... (vezi toată discuția)