avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara. Am un autoturism pentru care aștept sa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara. Am un autoturism pentru care aștept sa fie chemat ...

Bună seara.
Am un autoturism pentru care aștept sa fie chemat în service, a fost avariat în trafic, sa făcut amiabilă, constatare service și asigurator dar și pentru care au trecut cele 30 de zile.
Ce pot face pentru a nu avea probleme ci poliția....masina circula zilnic.
Mi sa transmis de la service ca nu au sosit piesele.

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Care sunt metodele prin care se poate contesta evaluarea făcută de asigurător unei mașini avariate? Cristi2lawyer Cristi2lawyer Buna seara, In urma unui accident cauzat de alt participant la trafic am dus masina intr-un service pentru reconstatare. Constatarea a fost facuta la ... (vezi toată discuția)
Cod rutier- contraventii myhe myhe in data de 19 12 2011 am fost implicat intr-o tamponare. persoana vinovata de acest incident avea autoturismul inmatriculat in anglia, am incheiat constatarea ... (vezi toată discuția)