avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Cunoașteți un avocat din Constanța care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Cunoașteți un avocat din Constanța care se ocupă ...

Buna ziua. Cunoașteți un avocat din Constanța care se ocupă de dosare mașini furate?A treia zi de Crăciun am cumpărat o mașină, după ce am plătit, mi-au dat actele, fiind de bună credință nu am stat să verific amănunțit documentele și am plecat spre casă cu gândul să o înmatriculez. La înmatriculări, mașina a fost oprită în carantină la verificări, iar apoi m-au informat ca mașina este notată ca furată. În aceste condiții, dosarul a fost trimis la IPJ. Voi continua demersurile, însă vreau să mă îndrumați dacă ați întâmpinat o așa problemă și dacă ați contactat un avocat! Vă mulțumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
Utilizator2222, utilizator
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Buna ziua,

Dumneavoastra sunteti cumparator de buna-credinta.

Faceti o cerere de studiu a dosarului cauzei.

Ulterior, puteti formula o cerere de lasare a masinii, in custodia dumneavoastra, cerere care va fi solutionata pe cale de ordonanta.

Ma puteti contacta.

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu , daune materiale si morale o recomandare ... sherimman sherimman Recuperare prejudiciu , daune materiale si morale O RECOMANDARE DE avocat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Masina furata, predata politiei cum o pot lua inapoi si intra in legalitate. vicafk vicafk Buna ziua, Am cumparat si eu o masina in octombrie 2011 si din pacate cand am ajuns cu ea la RAR mi-au refuzat autentificarea pe motiv ca nu corespunde ... (vezi toată discuția)
Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)