avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modificări acte constitutive sindicat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modificări acte constitutive sindicat

Buna seara!La sedinta tinuta la judecatorie pentru modificări acte constitutive persoane juridice pentru un sindicat,ma intereseaza daca e nevoie sa mearga un reprezentant sau se poate judeca in lipsa.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 4 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate judeca in lipsa , numai daca s-a solicitat asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!la sedinta tinuta la judecatorie pentru modificări ... andreimihai1969 andreimihai1969 Buna seara!La sedinta tinuta la judecatorie pentru modificări acte constitutive persoane juridice pentru un sindicat,ma intereseaza daca e nevoie sa mearga un ... (vezi toată discuția)
Atestare hotarare adunare generala ContSters284525 ContSters284525 Trebuie atestata Hot. Ad. Gen. a unei Asociatii prin care s-a modificat consiliul director al Asociatiei? Avocatul nu a participat la sedinta Asociatiei, dar i ... (vezi toată discuția)
Dilema sindicat Prekazi Prekazi 1.concediere colectiva la firma care am lucrat; 2.am fost trimis in somaj; 3.am participat la negocierea contractului colectiv de munca,alaturi de membrii de ... (vezi toată discuția)