avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Ma poate lamuri cineva daca adeverinta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Ma poate lamuri cineva daca adeverinta de coasigurat ...

Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva daca adeverinta de coasigurat este valabila 1 luna sau 3 luni?
Imi puteti indica un temei juridic?
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 4 Ianuarie 2024
Pentru o perioadă de 3 luni.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati - obligatoriu adeverinta anaf/primarie Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, In situatia in care un salariat doreste luarea in intretinere a sotiei lui, fara ca aceasta sa aibe venituri proprii, sunt necesare cele 2 ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate alexi alexi Doresc sa stiu pe ce perioada se elibereaza cardul european de sanatate. Daca plec pentru un an la studii intr-o tara membra UE, cardul se emite pe un an? Si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat kamytza01 kamytza01 buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, daca se poate... eu sunt angajata din octombrie 2014 iar pe 15 iunie 2015 am dus la firma ... (vezi toată discuția)