avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am obținut gradul I în anul 1993, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am obținut gradul I în anul 1993, Certificatul ...

Bună ziua! Am obținut gradul I în anul 1993, Certificatul arată că salarizarea va fi conforma începând cu 01.09.1993. In cartea de muncă s- a operat în iulie 1994. In momentul de față mă pregătesc de pensionare. Care este modalitatea de a îndrepta această eroare? Drepturile bănești s- au prescris, dar măcar să fie luate în calcul la pensie. Mulțumesc!(Menționez că sunt la această unitate din 1990 și în prezent. Evident nu mai este aceeași persoană care a făcut înscrisul).
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
cioacal, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificari in cartea de munca sonel sonel In anl 1983 am avut lucra la o unitate miniera o perioada de 6 luni in subteran in procent de 70%. La incheierea activitatii, s-a completat gresit perioada ... (vezi toată discuția)
Leul greu in carnetul de munca adillosu adillosu Aveti idee cum se va scrie salariul in carnetele de munca de la 01 iulie ?? Se scrie "modificat salariul" sau se trece noul salariu odata cu prima modificare ... (vezi toată discuția)
Recalculare drepturi banesti pensie grupa ii Ynnutza Ynnutza Buna ziua Mama mea a fost pensionata pe caz de boala in 1987 iar in 1990 aceasta pensie s-a transfomat in pensie la limita de virsta. Este nascuta in august ... (vezi toată discuția)