avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă îmi prepar hrana la locul de muncă, folosind o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă îmi prepar hrana la locul de muncă, folosind o bucătărie ...

Dacă îmi prepar hrana la locul de muncă, folosind o bucătărie dotată conform standardelor necesare preparării hranei calde, pot asimila sumele plătite pe ingredientele folosite cu valoarea tichetelor de masă la care am dreptul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 4 Ianuarie 2024
Cu bonurile de masa va cumpărați ce vreti dvs si mâncați ce doriți.
Puteti folosi tichetele de masa pentru a va achitiona ingredientele pentru prepararea hranei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in contractul colectiv de munca,scrie ca la nivelul ... Balasa Marian Balasa Marian Buna ziua,in contractul colectiv de munca,scrie ca la nivelul companiei se dau bonuri de masa,dar la punctul de lucru unde lucrez,se specifica clar ca se da ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu hrana angajati marin83 marin83 cum se inregistreaza in contabilitate cheltuielile pentru hrana angajatiilor cumparata de angajator? (vezi toată discuția)