avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca,după divorț,ii fac (la insistentele lui) carte ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca,după divorț,ii fac (la insistentele lui) carte de identitate ...

Daca,după divorț,ii fac (la insistentele lui) carte de identitate cu domiciliul stabil.la adresa mea,ce drepturi v-a avea în casa,cum îl voi mai putea scoate din casa în momentul în care ,ne face rău mie și copilului ?V-a avea drepturi egale cu ale noastre ?
Cel mai recent răspuns: Elisaveta29 , utilizator 17:19, 5 Ianuarie 2024
Pai de ce i-ati face? El unde sta? De ce nu își face acolo? Va șantajează la partaj sau care e treaba?
Pana se pronunta divorțul în aceeași casa locuim.divortul se face prin notar

gi-jane2 a scris:

Pai de ce i-ati face? El unde sta? De ce nu își face acolo? Va șantajează la partaj sau care e treaba?

si apoi pleaca sau cum?
ii puteti face, nu e problema
si apoi pleaca sau cum?
Ii trebuie domeniul stabil pe noul buletin pentru a-si putea inmatricula o mașină...dar dacă ii fac c.i.cu domiciliul stabil.la adresa mea -unde locuim impreuna-v-a avea drepturi normale asupra casei?

gi-jane2 a scris:

si apoi pleaca sau cum?

Alte discuții în legătură

Evacuare copil minor pendre pendre Evacuare copil 27 de ani. Sant divortat in primul casatorie am 2 copil la care trebue sa platesc pensie alimentara. Mam recasatorit sotia actuala are un ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat în ... Xts777 Xts777 Bună ziua! Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat în următoarea problema. Locuiesc împreună cu soția și băiețelul nostru de 1 an și 2 ... (vezi toată discuția)