avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am abonament business la telefon mobil, dar mi-am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am abonament business la telefon mobil, dar mi-am încetat de ...

Am abonament business la telefon mobil, dar mi-am încetat de mult timp activitatea ca PFA. Am primit de la ei înștiințare să-mi actualizez datele deoarece nu mai corespund cu cele furnizate de la ANAF, pentru că să-mi poată emite e-factura, care mie nu-mi trebuie. Ce se întâmplă dacă nu fac nimic? Nu vreau să-mi schimb abonamentul.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:41, 5 Ianuarie 2024
il reziliaza.
treceti abonamentul pe persoana fizica, daca exista unul similar (de regula cele business difera ca facilitati de cele personale). nu cred ca furnizorul vrea sa va piarda de clienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Contract internet cu rds GermanAlex GermanAlex Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o societate de furnizare a serviciilor de telefonie mobila ContSters253422 ContSters253422 Sunt un utilazator al unei societati de furnizare a serviciilor de telefonie mobila, inca din anul 2007, cu un abonament (cu sms-uri si minute incluse in ... (vezi toată discuția)