avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenintari prin mesaje
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenintari prin mesaje

Buna ziua Pe strada mea s-au mutat niste oameni care fac zilnic chefuri cu muzica la maxim...de la ora 14.00 aproximativ pana la ora 20...21..sau si 23.30. Vecinii au facut plangeri la politie..s-au potolit o perioada ..apoi au reinceput fiind opriti de politie noapte in toiul chefului [ ei stateau in casa si boxele urlau afara) Probabil au gost amendati.asa ca din acea zi au inceput injuraturi si obscenități la adresa tuturor vecinilor, apoi i-a luat pe fiiecare in parte cu mesaje pe tel. Mie mi-a scris ..ai grija ca nici tu nici vecinii ceilalti care chemati politia nu stiti de ce pot fi eu in stare"" ..,, ,,vedeti ca iese rau."" Pare amenintare serioasa pentru a merge la politie?...Sincer imi e teama si mie si vecinilor si familiei. Ce ma sfatuiti sa fac?.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:04, 5 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Puteti merge la politie si aratati mesajele de amenintare.Si ceilalti vecini sa faca la fel.
In opinia mea este doar o simpla bravada,vecinul vrea doar sa va intimideze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniºtii publice grumette40 grumette40 Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii care asculta muzica zilnic constantin29 constantin29 Buna ziua,am o problema cu niste vecini,care asculta muzica zilnic foarte tare..Practic nu pot sa vorbesc cu cineva la mine in curte ca nu ne ... (vezi toată discuția)
Muzica tare ContSters72658 ContSters72658 sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare? (vezi toată discuția)