avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara .Dacă poliția nu se ocupă pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara .Dacă poliția nu se ocupă pentru urgentarea unei ...

Bună seara .Dacă poliția nu se ocupă pentru urgentarea unei plângeri penale unde pot reclama ?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 13:19, 6 Ianuarie 2024
Bună seara. Dvs ce calitate aveti in acel dosar, si ce anume vizeaza acel dosar?
Si, daca a fost formulata o plangere penala, atunci cand, la ce data a fost formulata?

Intrebarea este prea vaga asa cum ati scris-o.
Un raspuns simplu ar fi : „dacă poliția nu se ocupă, reclamați la procuror”.
Plângerea penală pentru violare de domiciliu am depus la parchet în data de 22-09-2023 ,de acolo a ajuns la poliție Dosar penal Nr 499/P/2023 ,Nr 980236/03-10-2023. Până astăzi poliția nu a trimis dosarul înapoi la parchet.Am întrebat la poliție despre dosar au spus că o să-l propună la casare ,dar nu l-au trimis nici acum la procuror pentru a da rezoluția să pot face contestație dacă nu-mi convine rezoluția data de procuror .De aceasta vă întreb unde trebuie să mă adresez pentru urgentarea cazului ,reclamație împotriva poliției ? Ce este de făcut să-mi caut dreptatea?
Adesati-va conducerii Politiei sau procurorului care supravegheaza cercetarea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,doresc să știu după cât timp se rezolvă o plângere ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,doresc să știu după cât timp se rezolvă o plângere penală?A m depus la procuror o plângere penală pentru violare de domiciliu in 22 ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s Buna ziua! am si eu o problema : in data de 09/10/ 2009 ma aflam pe proprietatea unei matusii cu mama acesteia bunica mea culegeam nuci, eu fiind cu unchiul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)