avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,anul trecut (2023)in august am fost prinsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,anul trecut (2023)in august am fost prinsa in germania ...

Buna ziua,anul trecut (2023)in august am fost prinsa in germana in müller mai exact ca am furat creme si cateva machiaje,ma luat politia ma controlat si mi-a dat o amenda de 100€,a doua zi eu m am intors in romania,dar aveam de gand sa platesc amenda doar ca nu mi a venit nimic acasa sa platesc,acum o luna am trecut vama in germania si ma oprit politia,ma intreabat unde ma duc ce fac si mi-au cerut adresa din romania,le am dat-o si pana acum nu mi-a venit nimic de plată,pe 14 ianuarie urmează sa plec cu avionul in hamburg,o sa am probleme la intrare in germania?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:58, 6 Ianuarie 2024
...,o sa am probleme la intrare in germania?

Da, posibil, foarte posibil sa va transforme amenda in zile de inchisoare,
Insa pentru 100 Eur, sa va asumati atatea si atatea riscuri.
Greu de inteles de ce ati face asa ceva pentru aceasta suma de 100 Eur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !! am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva ... UrgentAmenda UrgentAmenda Buna ziua !! Am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva , anul trecut am Fost prinsă furând dintr-un magazin din Germania in valoare de maxim ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)