avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua și La Multi Ani ! Am o întrebare. Am un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua și La Multi Ani ! Am o întrebare. Am un stagiu de ...

Buna ziua și La Multi Ani ! Am o întrebare. Am un stagiu de 18 ani in campul muncii,după revoluție în 1990 am fost dați afară din campul muncii prin primele disponibilizări făcute la acel timp. In anul 1997 am intrat în pensie de boala gradul 3 de invaliditate dar neprovenind din campul muncii,In anul 2017 am ieșit în pensie limita de virsta ,dar tot cu vechimea de 18 ani in campul muncii,asi dori sa știu dacă ani de pensie de boala se consideră vechime adogata in campul muncii .avind in vedere că nu am intrat la pensie de invaliditate din campul muncii ,avind un stagiu de cotizare de 40 ani..... Mulțumesc....
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
Cristea Daniel, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua... la multi ani.....asi dori și eu un răspuns la ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua... La multi Ani.....Asi dori și eu un răspuns la o întrebare,mulțumesc : am 18 ani in campul muncii,in anul 1997 am intrat în pensie de ... (vezi toată discuția)
La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,asi dori sa știu dacă am intrat in pensie de invaliditate ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua,asi dori sa știu dacă am intrat in pensie de invaliditate gradul 3, dar nu din campul muncii ,se ia în calcul la limita de virsta,avind 18 ani in ... (vezi toată discuția)