avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare persoana intrata pe proprietate privata. Pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare persoana intrata pe proprietate privata. Pot bloca o ...

Blocare persoana intrata pe proprietate privata.
Pot bloca o mașină care intra pe proprietatea mea? Un teren de acces la domiciliul meu. Respectivul are acces amenajat, pavat, dar prefera să încalce terenul meu (delimitat cu gard de terenul lui) deși am atras atenția.
Să îl blochez și filmez cat timp se afla pe terenul meu, până la sosirea poliției mă intereseaza
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
Paullixc, utilizator

Alte discuții în legătură

Spațiul din fața blocului Ambasad0r Ambasad0r As avea si eu o intrebare,daca am dreptul de a sta in fata unei scari de bloc,nefiind locatar,nefacand mizerie sau galagie,sau daca este spatiu public. (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii floricadecolt floricadecolt Buna ziua. In urma cu un an am cumparat o casa. La momentul cumpararii existau garduri construite spre ambii vecini. Vecinul din dreapta a fost in proces ... (vezi toată discuția)
Blocare loc parcare proprietate personala zaqk zaqk Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un loc de parcare platit, proprietate personala (cu CF, intabulare si impozitare la primarie). Ce se poate face in ... (vezi toată discuția)