avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ref :la semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ref :la semnatura

Am rugamintea sa ma sprijiniti in solutionarea unei spete:
Un beneficiar de proiect finantat prin FSE,a solicitat in locuirea d-lui X cu d-na Z.
La dosarul cu Notificarea respectiva, prezinta cererea de incetare a rap de munca a le d-lui X, datata si semnata.In acelasi dosar ca si document justificativ era atasat CV -ul d-lui X, care avea alta semnatura.In acelasi timp, contractul de munca si actul aditional la contract , purtau si acelea alte semnaturi. Mi se pare o adevarata nebunie.
Intrebare: Este normal asa ceva ?Din punctul meu de vedere , am solicitat o lista cu specimenele de semnatura , ale membrilor implicati in proiect..............dar , astepr si alte pareri ale superiorilor .
Tot in cadrul aceleiasi Notificari,pentru d-na Z, s-a emis in data de 25.01.2010, Decizia de angajare, incepand cu data de 10.02.2010. Fisa postului este facuta si semnata de d-na Z, in data de 22.01.2010.
Intrebare:Normal, fisa postului este sau nu este anexa la contract , se face sau nu se face la data intocmirii contractului de munca?
Astept cu interes raspunsul/ raspunsurile dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Mai multe "fise a postului" pe un singur cim Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, lucrez la un ONG care este finantat din FSE(fonduri europene) prin o autoritate romaneasca. Ong este ... (vezi toată discuția)
Angajare contabil-fisa frezii frezii Buna ziua,am angajat-o pe doamna care tine contabilitatea la firma cu contract de munca pe doua ore zilnic,pe postul de economist.(asa a vrut).Mai am nevoie ... (vezi toată discuția)
Dosarul personal al salariatului doru6 doru6 Spuneti-mi, va rog, in cele se prevede ce trebuie sa contina dosarul personal al salariatului? Tot gasesc pe net ca dosarul trebuie sa contina una alta, dar ... (vezi toată discuția)